duminică, 17 iunie 2012

Apple Maps vs Google Maps vs Bing Maps


  Saptamana aceasta v-am facut un mic review comparativ in care am prezentat diferentele dintre aplicatiile Google Maps si “Apple” Maps, si atunci v-am spus ca deocamdata sistemul de harti gandit de catre Apple nu se ridica la nivelul celui oferit de catre GoogleApple preia date geografice de la foarte multi parteneri, le introduce in propriul sistem de harti, iar rezultatul final il aveti in acel review, insa trebuie sa tineti minte ca totul este deocamdata in versiune beta si pana in toamna multe lucruri s-ar putea schimba in bine.
  Pna la acea data, va ofer astazi o comparatie intre serviciile “maps” ale Apple, Google si Bing, iar cu ajutorul ei va puteti face o idee in legatura cu utilitatea fiecaruia. Chiar daca in iOS 6 aplicatia Maps afiseaza hartile Apple, puteti accesa Google Maps, Bing Maps sau Nokia Maps direct din browserul Safari.
  Per total Google Maps si Bing Maps ofera cele mai multe detalii pentru zonele geografice prezentate, Apple ramane pe ultimul loc, insa aplicatia lor ar putea utiliza date de cartografiere oferite de Microsoft, deci lucrurile se anunta a fi interesante.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu